GASTRO-SPRINT – geriausias EUROGASTRO 2012 parodos produktas

VC-652 GASTRO-SPRINT, skirtas šalinti įvairias riebaluotas dėmes bei aliejinius nešvarumus, EUROGASTRO 2012 parodos metu buvo apdovanotas kaip geriausias produktas „Chemija gastronomijai“ kategorijoje.

Tiesioginio naudojimo preparatas skirtas šalinti įvairias riebaluotas dėmes bei aliejinius nešvarumus. Moderni formulė leidžia efektyviai šalinti nešvarumus nuo grindų, stalų, sienų ir kitų paviršių. Preparatas gali būti naudojamas vietose, turinčiose kontaktą su maistu, todėl idealiai tinka restoranų bei viešbučių virtuvėms. Greitai džiūna, palieka gaivų kvapą.

GASTRO-SPRINT taip pat pasižymi tokiomis savybėmis kaip greitas suveikimas, didelis efektyvumas, citrinos-mėtų aromatas neutralizuojantis nemalonius kvapus bei tolygus produkto paskirstymas.

Tai jau ne pirmas apdovanojimas kurį gauna firmos VOIGT preparatai. Ankščiau kokybės medalius gavo : VC-691 GASTRO-SOFT, VC-150 GRUNDPUR, VC-242 BRUDPUR, VC-112 NANO SAN ir VC-241 NANO ORANGE.